designed by lotte de leeuw dierenwinkel

Designed by Lotte

Designed by Lotte is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van stijlvolle en eigentijdse producten voor huisdieren. Het merk is opgericht door Lotte Vendrig, een dierenliefhebber en ontwerper die gelooft dat huisdieren de beste vrienden van mensen zijn en daarom verdienen om in stijl te worden verzorgd.

Het assortiment van Designed by Lotte omvat een breed scala aan producten, waaronder manden, kussens, voerbakken, speelgoed en accessoires. Alle producten zijn ontworpen met het oog op functionaliteit, comfort en stijl. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen zoals katoen, jute, hout en keramiek om ervoor te zorgen dat de producten duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.

ribbed ligkussen roze designed by lotte de leeuw dierenwinkel honden

Een van de kenmerkende producten van Designed by Lotte zijn de hondenmanden. Deze manden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor alle soorten honden en interieurs. De manden zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals jute en katoen, waardoor ze zacht en comfortabel zijn voor huisdieren om in te liggen. Het ontwerp van de manden is modern en stijlvol, waardoor ze een aanvulling zijn op elk interieur.

karinto designed by lotte de leeuw dierenwinkel honden voerbak

Een ander populair product van Designed by Lotte zijn de voerbakken. Deze voerbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder keramiek en hout. De voerbakken zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en hygiëne, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en geschikt zijn voor dagelijks gebruik. 

halsbanden designed by lotte de leeuw dierenwinkel

Naast manden en voerbakken heeft Designed by Lotte ook een breed scala aan accessoires voor huisdieren, waaronder halsbanden, riemen en speelgoed. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor ze kunnen worden afgestemd op de persoonlijke stijl van de huisdiereneigenaar.

Designed by Lotte is een merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en stijlvolle producten voor huisdieren. Het merk gelooft dat huisdieren de beste vrienden van mensen zijn en daarom verdienen ze om in stijl te worden verzorgd. Met een breed scala aan producten, waaronder manden, voerbakken en accessoires, biedt Designed by Lotte huisdiereigenaren de mogelijkheid om hun huisdieren te verwennen met comfort en stijl.

Terug naar blog

Reactie plaatsen