Ons Verhaal

DE LEEUW DIERENWINKEL

Welkom bij de Leeuw Dierenwinkel, dé online dierenwinkel voor jouw geliefde huisdieren.

Bij De Leeuw Dierenwinkel hebben we een eenvoudige maar krachtige missie: het welzijn van huisdieren bevorderen door hoogwaardige, liefdevol geselecteerde producten aan te bieden. Onze toewijding aan uitmuntendheid komt voort uit een diepgewortelde passie voor dierenwelzijn. Wij streven ernaar om niet alleen een winkel te zijn, maar een betrouwbare partner voor huisdierbezitters, waar zij kunnen rekenen op deskundig advies en kwaliteitsproducten die het leven van hun geliefde metgezellen verrijken. Bij De Leeuw Dierenwinkel geloven we in een wereld waarin elk huisdier het beste verdient, en we zetten ons in om die visie te verwezenlijken door een ongeëvenaarde klantenservice en een zorgvuldig samengesteld assortiment aan te bieden. Samen creëren we een leeuwenhartige gemeenschap van dierenliefhebbers die streven naar het beste voor hun harige vrienden.

Bij De Leeuw Dierenwinkel streven we ernaar een toonaangevende autoriteit te worden op het gebied van huisdierenwelzijn en de ultieme bestemming te zijn voor huisdierliefhebbers. Onze visie is gebaseerd op het creëren van een warme, inclusieve gemeenschap waarin de band tussen mens en dier wordt gevierd. Wij geloven in het bieden van meer dan alleen producten; we willen een inspiratiebron zijn voor liefdevolle zorg, gezonde voeding en het creëren van onvergetelijke momenten tussen huisdieren en hun eigenaren. Met innovatie en compassie willen we niet alleen de normen voor dierenwinkels verhogen, maar ook een positieve impact hebben op het welzijn van alle dieren. Onze visie is om De Leeuw Dierenwinkel te laten uitgroeien tot een vertrouwd merk dat synoniem staat voor deskundigheid, kwaliteit en de onvoorwaardelijke liefde die we delen voor onze huisdieren en hun welzijn.

En het beste van alles? Jouw bestelling wordt gewoon bij jou thuis bezorgd. Geen gesjouw meer met zware zakken voer, maar wel zo gemakkelijk!

Neem contact met ons op via de chat, contactpagina, of hello@deleeuwdierenwinkel.nl.

CONTACT

Wil je contact met ons opnemen? Bij De Leeuw Dierenwinkel staan we altijd voor je klaar! Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-53190486 of een e-mail sturen naar hello@deleeuwdierenwinkel.nl

Daarnaast kun je ons ook persoonlijk ontmoeten op de markt. We zijn er elke week op verschillende dagen en locaties. Bekijk onze planning hieronder:

  • Woensdag: 09:00-16:00 op de Valkenburgerlaan in Heemstede
  • Vrijdag: 11:00-17:00 op het Burg. Nielenplein in Heemskerk
  • Zaterdag: 08:00-17:00 op de Breed in Hoorn

Heb je vragen of wil je advies over de producten die we aanbieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag verder.

Volg ons ook op Instagram en Facebook.
De Leeuw Dierenwinkel Instagram    De Leeuw Dierenwinkel Facebook