Ons Verhaal

DE LEEUW DIERENWINKEL

De Leeuw Dierenwinkel wij zijn open voor alles voor honden en katten

Wij zijn echte dierenliefhebbers die alleen het beste van het beste voor onze huisdieren willen. Jij toch ook? 

Beschouw ons als jouw dierenwinkel in de buurt, maar beter. We zijn deskundig en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Die zak hondenvoer van 12 kilo hoef jij in ieder geval niet naar de auto te sjouwen, want wij bezorgen jouw bestelling gewoon bij jou thuis.

Wel zo gemakkelijk 🦁🐾

 

In onze webshop koop je producten van de beste en populaire merken voor jouw hond, kat waaronder Designed by Lotte, Beeztees, Lex & Max, Naturea, Boxby en Max & Molly.

 

Voor alle honden

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor het verzorgen van jouw hond. Hondenvoer, hondenmanden, voer- & drinkbakken, halsbanden en hondenspeeltjes. Heb je advies nodig, bijvoorbeeld over het juiste hondenvoer of de verzorging van jouw hond? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

 

Voor alle katten

Bij ons vind je alles voor je kat. Kattenvoer, kattenmanden, kattenbakken, kattenspeeltjes, halsbanden, krabpalen, vervoersboxen en meer. Ben je op zoek naar advies bijvoorbeeld over het juiste kattenvoer of de verzorging van jouw kat? Neem contact op met ons via de chat, contactpagina, of hello@deleeuwdierenwinkel.nl

 

OLD SCHOOL op de MARKT

Al jaar en dag staan wij op de markt met onze gigantische rijdende dierenwinkel. 

  • Woensdag: 09:00-16:00 Heemstede, Valkenburgerlaan 
  • Vrijdag: 11:00-17:00 Heemskerk, Burg. Nielenplein
  • Zaterdag: 08:00-17:00 Hoorn, Breed

 

CONTACT

Wil je contact met ons opnemen? Drie dagen per week staan wij voor je klaar op de markt. Uiteraard kun je ook telefonisch of via de email contact met ons opnemen.
M: 06-53190486
Wij zijn ook te vinden op Instagram en Facebook. Like en Follow ons en word op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes!
De Leeuw Dierenwinkel Instagram    De Leeuw Dierenwinkel Facebook