krabplank de leeuw dierenwinkel beeztees

Katten en krabben: een onvermijdelijke combinatie

Als katteneigenaar weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk het is om je kat te voorzien van een krabpaal of ander krabmeubel. Krabben is namelijk een natuurlijke behoefte van katten en het helpt hen om hun nagels te onderhouden en territorium af te bakenen. Maar wist je ook dat krabben belangrijk is voor de gezondheid van je kat? Het stimuleert namelijk de doorbloeding van de nagels en de spieren in de poten.

cat cubes scratch de leeuw dierenwinkel

Een goede krabpaal of krabmeubel is dus essentieel voor elke katteneigenaar. Bij De Leeuw Dierenwinkel hebben we een ruim assortiment aan krabpalen en krabmeubels, in verschillende maten en designs. Zo hebben we bijvoorbeeld krabpalen die geschikt zijn voor kleine ruimtes, maar ook krabpalen die een echte blikvanger zijn in je interieur.

Maar waar moet je nu eigenlijk op letten bij het kiezen van een krabpaal of krabmeubel? Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de grootte en stabiliteit van het meubel. Je wilt natuurlijk niet dat je kat omvalt tijdens het krabben. Daarnaast is het goed om te kijken naar het materiaal van de krabpaal of het krabmeubel. Katten hebben namelijk verschillende voorkeuren als het gaat om krabben, de één krabt liever aan sisaltouw en de ander aan tapijt.

Naast krabpalen en krabmeubels hebben we bij De Leeuw Dierenwinkel ook andere producten die kunnen helpen bij het voorkomen van ongewenst krabgedrag, zoals krabplanken en krabtonnen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan speeltjes, voeding en verzorgingsproducten voor je kat.

Wist je trouwens dat katten gemiddeld zo'n 16 uur per dag slapen? Een comfortabel kattenbed is dus ook zeker geen overbodige luxe. Bij De Leeuw Dierenwinkel hebben we verschillende kattenbedden, van zachte mandjes tot luxe kattenhuisjes.

cactus krabpaal krabben kat de leeuw dierenwinkel

Kortom, bij De Leeuw Dierenwinkel vind je alles wat je nodig hebt voor een gelukkige en gezonde kat. Bekijk ons assortiment online en neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag verder! Ga direct naar ons krabassortiment

Terug naar blog

Reactie plaatsen