naturea honden- en kattenvoer de leeuw dierenwinkel

Waarom wij voor Naturea dierenvoeding kiezen

Als honden- of katteneigenaar wil je ervoor zorgen dat je huisdieren de beste voeding krijgen om gezond en gelukkig te blijven. Er zijn veel verschillende merken en soorten voeding op de markt, maar Naturea valt op als een merk dat zich richt op natuurlijke, gezonde ingrediënten die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften van honden en katten.

naturea katten voer de leeuw dierenwinkel

Wat is Naturea?

Naturea is een merk van premium honden- en kattenvoeding dat in 2010 werd opgericht in Portugal. Het merk staat bekend om zijn gebruik van natuurlijke, gezonde ingrediënten en het ontbreken van granen en kunstmatige toevoegingen in hun voer. Het bedrijf produceert voeding voor alle levensfasen en maten van honden en katten en biedt ook speciale formules voor dieren met speciale behoeften, zoals gevoelige maag-darmkanaal of allergieën.

Wat maakt Naturea anders dan andere merken?

Er zijn verschillende factoren die Naturea onderscheiden van andere merken:

  1. Natuurlijke ingrediënten - Naturea gebruikt natuurlijke ingrediënten in hun voeding, zoals vlees, groenten en fruit. Deze ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende voedingswaarde voor huisdieren.

  2. Granenvrij - Naturea gebruikt geen granen in hun voeding. Veel huisdieren hebben een gevoeligheid voor granen en het vermijden van granen kan helpen bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen en allergieën.

  3. Geen kunstmatige toevoegingen - Naturea voegt geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toe aan hun voeding. Dit zorgt voor een gezondere voeding voor huisdieren.

  4. Speciale formules - Naturea biedt speciale formules voor huisdieren met speciale behoeften, zoals gevoelige maag-darmkanaal of allergieën. Deze formules zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van deze huisdieren.

  5. Transparantie - Naturea heeft een open en transparante benadering van de ingrediënten die zij gebruiken. Het bedrijf geeft uitgebreide informatie over de herkomst en kwaliteit van hun ingrediënten en biedt zelfs een "track and trace" -systeem waarmee consumenten kunnen zien waar de ingrediënten in hun voeding vandaan komen.

Naturea puppy voer met kip de leeuw dierenwinkel

Conclusie

Als je op zoek bent naar gezonde en natuurlijke voeding voor je huisdieren, dan is Naturea zeker het overwegen waard. Het merk biedt voeding van hoge kwaliteit met natuurlijke ingrediënten en vermijdt granen en kunstmatige toevoegingen. Bovendien biedt Naturea speciale formules voor huisdieren met speciale behoeften en is het bedrijf open en transparant over de ingrediënten die zij gebruiken. Door Naturea te kiezen, kun je erop vertrouwen dat je huisdieren de beste voeding krijgen voor hun gezondheid en welzijn.

Bij deze de link naar ons assortiment Naturea hondenvoer.

Bij deze de link naar ons assortiment Naturea kattenvoer.

naturea kattenvoer de leeuw dierenwinkel

Terug naar blog

Reactie plaatsen